Informatie

Voorbereiding
Zorg dat uw dier gewassen en gepoetst is. Ook is het fijn als eventueel tuig netjes ingevet en schoon is.

Voor honden is het fijn als ze los kunnen of een dunne halsband om kunnen.

Voor paarden is het fijn als ze met een leren halster, fotohalster of mooi hoofdstel op de foto kunnen. Is uw paard of hond erg druk en/of zenuwachtig voor de fotoshoot? Geef dit dan aan. Ik kijk dan wat voor mogelijkheden er zijn.

Weersomstandigheden
De fotoshoots worden voornamelijk buiten gehouden. Het is daarom belangrijk dat het niet stormt, regent of onweert. De fotoshoot gaat dan niet door en wordt verplaatst. We bekijken samen op de dag zelf of de fotoshoot door kan gaan. Als de fotoshoot niet door kan gaan, spreken we een andere datum af.

Locatie
Omdat ik in Amersfoort woon, vinden de meeste fotoshoots plaats in de Soesterduinen of het hondenuitlaatbos Nimmerdor bij Leusden. Ik kan ook naar een zelfgekozen locatie komen. Ik breng dan wel vervoerskosten in rekening.

Tijdens de fotoshoot
Ik vind het erg belangrijk dat er veilig wordt gewerkt tijdens de fotoshoot. Kan uw hond niet samen met andere honden? Kan uw hond niet los? Vindt uw hond vreemde mensen eng of spannend? Geef dit dan aan. We kijken dan wat de mogelijkheden zijn.

Als u een paard heeft is het ook erg belangrijk dat uw paard rustig blijft in een vreemde omgeving. Als ik merk dat uw paard te onrustig wordt, breken we de fotoshoot af. Veiligheid staat voorop.

Ik adviseer om altijd een extra persoon mee te brengen naar de fotoshoot. De extra persoon kan meehelpen met het vasthouden van het tuig en het dier afleiden zodat ik mooie foto’s kan maken.

Na de fotoshoot
Na afloop van de fotoshoot ontvangt u binnen twee weken de foto’s. U heeft daarna 2 maanden de tijd om uw gratis foto’s uit te zoeken die u op web-formaat of afdrukformaat wilt. Na deze 2 maanden betaalt u het normale tarief per foto. De foto’s blijven minimaal 2 jaar in mijn archief staan. Wilt u extra foto’s bestellen?

Tarieven per foto

Foto op afdrukformaat: € 7,50

Foto op webformaat zonder logo: € 5

Foto op webformaat met klein logo: € 3