Informatie en nabestellen

Voorbereiding

Zorg dat uw dier gewassen en gepoetst is. Ook is het fijn als eventueel tuig netjes ingevet en schoon is.
Voor honden is het fijn als ze los kunnen of een dunne halsband om kunnen.
Voor paarden is het fijn als ze met een leren halster, fotohalster of mooi hoofdstel op de foto kunnen. Is uw paard of hond erg druk en/of zenuwachtig voor de fotoshoot? Geef dit dan aan. Ik kijk dan wat voor mogelijkheden er zijn

Locatie en weersomstandigheden

De fotoshoots worden voornamelijk buiten gehouden. Het is daarom belangrijk dat het niet stormt, regent of onweert. De fotoshoot gaat dan niet door en wordt verplaatst. We bekijken samen op de dag zelf of de fotoshoot door kan gaan. Als de fotoshoot niet door kan gaan, spreken we een andere datum af.
Omdat ik in Amersfoort woon, vinden de meeste fotoshoots plaats in de Soesterduinen of het hondenuitlaatbos Nimmerdor bij Leusden. Ik kan ook naar een zelfgekozen locatie komen. Ik breng dan wel reiskosten in rekening.

Tijdens de fotoshoot

Ik vind het erg belangrijk dat er veilig wordt gewerkt tijdens de fotoshoot. Kan uw hond niet samen met andere honden? Kan uw hond niet los? Vindt uw hond vreemde mensen eng of spannend? Geef dit dan aan. We kijken dan wat de mogelijkheden zijn.

Als u een paard heeft is het ook erg belangrijk dat uw paard rustig blijft in een vreemde omgeving. Als ik merk dat uw paard te onrustig wordt, breken we de fotoshoot af. Veiligheid staat voorop.

Ik adviseer om altijd een extra persoon mee te brengen naar de fotoshoot. De extra persoon kan meehelpen met het vasthouden van het tuig en het dier afleiden zodat ik mooie foto’s kan maken.

Na de fotoshoot

Na afloop van de fotoshoot ontvangt u binnen twee weken de foto’s. U kunt alle foto’s bekijken via een online galerij waar u alleen toegang tot heeft. Over alle foto’s die in galerij staan, zit een groot logo. Het is niet toegestaan om deze foto’s op te slaan of er een screenshot van te maken. U kunt hier meer over lezen in mijn algemene voorwaarden.

U heeft daarna 2 maanden de tijd om uw gratis foto’s uit te zoeken die bij uw pakket zitten. U kunt foto’s op afdrukformaat bestellen maar ook foto’s op webformaat met klein logo. De tarieven vindt u hieronder. De foto’s blijven minimaal 2 jaar in mijn archief staan.

Tarieven per foto

Foto op afdrukformaat: € 12
5 foto’s op afdrukformaat voor de prijs van 4 (€ 48)

Foto op webformaat met klein logo € 5

Algemene Voorwaarden

Als u een fotoshoot bij mij boekt, stuur ik altijd eerst de algemene voorwaarden door. U kunt de algemene voorwaarden hier vinden